Wie Ben Ik Als Coach

 

“Als ik iemand zie groeien op persoonlijk vlak, ben ik oprecht gelukkig.”

Lyria is afgeleid van het woord ‘lyrisch’, wat enthousiast en gevoelsvol betekent. Dit is
niet toevallig gekozen, want het zijn ook de twee woorden die mij het best omschrijven.

 • Als positivo vind ik het fijn om anderen aan te moedigen en te versterken
 • Ik ben altijd blij als iemand zijn innerlijke wereld met mij deelt, en kan intens
  genieten van een openhartig gesprek

 

STRESS EN BURNOUT COACH

Al sinds mijn jonge jaren ben ik gefascineerd door persoonlijke groei, en het proces van verandering dat daar mee gepaard gaat. Door keer op keer nieuwe dingen te proberen, heb ik met vallen en opstaan mezelf als persoon herontdekt. Deze rijke levenservaring, gecombineerd met een reeks aan gerichte opleidingen, neem ik mee in onze sessies.

 • Stress & Burn-out Coach (Vorming) – 2022
 • Hoogsensitieve Personen (Vorming) – 2021
  (actief als Begeleider van het HSP-Praatkaffee Leuven)
 • Assertiviteit (Vorming) – 2021
 • Life Coach Gevorderden (Diploma) – 2021
 • Life Coach Basis (Diploma) – 2019

Via het coachen wil ik je inspireren om te zijn wie je écht wilt zijn. Samen gaan we ontdekken wat voor jou het beste werkt, zodat je vol vertrouwen aan de wereld kan laten zien waar je voor staat. Tijdens onze sessies geef ik je de nodige handvaten, en leer ik je bewust omgaan met stress. Ik ga oplossingsgericht te werk, en leg daarbij steeds de nadruk op het versterken van je kwaliteiten.

 

Waarom kies je voor mij?
 • Alles is bespreekbaar, in een omgeving van veiligheid en vertrouwen
 • Ik houd je doelen steeds voor ogen, en breng je in beweging waar je vastloopt
 • Ik val terug op vele jaren ervaring uit de bedrijfswereld (13 jaar),
  uit het beoefenen van zelfstandige activiteiten (8 jaar),
  en uit het wonen en werken in het buitenland (3 jaar als kind – 6 jaar als volwassene)
 • Als hoogsensitieve persoon kan ik me goed inleven in de wereld van anderen
  (Hoogsensitiviteit in een notendop)
 • Als ik me voor iemand engageer, doe ik dat met hart en ziel


Ik sta voor je klaar, hopelijk tot snel!

 

BEA M.   ★★★★★

Thema “Make Stress Work”

Laure is een uitzonderlijke coach. Haar professionele vaardigheden, samen met haar passie, vriendelijkheid en opmerkzaamheid, zorgen ervoor dat ze echt contact maakt met mensen. Hierdoor zijn de sessies waardevol, praktisch en op maat. Met Laure werken heeft me veel opgeleverd en ik heb het gevoel dat het een belangrijke aanmoediging was, en nog steeds is, in mijn persoonlijke reis. Ik kan Laure niet genoeg aanbevelen, en ik geloof dat samenwerken met haar van grote waarde zal zijn voor mensen die het geluk hebben haar te ontmoeten.

03-03-2023 – Google Review

SOFIE S.   ★★★★★

Thema “Sterker Staan”

Ken je dat gevoel? Je voelt ‘onrust’, maar je kan deze onrust niet definiëren. Ligt het misschien aan mijn job? Is het de zorg voor mijn gezin die te zwaar doorweegt? Mis ik een soort balans tussen werk en privé? Zit ik slecht in mijn vel? Zorg ik wel voldoende voor mezelf? Ik ben gelukkig, maar toch voel ik die ‘onrust’. Ik kon het niet definiëren, ik kon er geen vinger opleggen. Waarom vind ik geen innerlijke rust? Ik gaf mezelf een 5 op 10 voor zelfzorg, dat is toch niet voldoende. Hoor ik mezelf als volwassen vrouw niet graag te zien? Samen met Laure ben ik op zoek gegaan naar de oorzaken. Laure heeft me technieken geleerd om mijn balans terug te vinden. Laure heeft me handvaten gegeven waarnaar ik kan terug grijpen als ik merk dat ik mezelf weer eens wegcijfer. Na mijn sessies met Laure gaf ik mezelf een welverdiende 9 op 10. Ik durf trots te zijn op mezelf. Ik durf te zeggen dat ik voor mezelf zorg. Ik durf te zeggen dat ik mezelf graag zie. Dank je, Laure.

20-03-2023

M. LAGAE   ★★★★★

Thema “Make Stress Work”

De coaching met Laure was voor mij een belangrijke katalysator in het vinden van een goede work-life balance. Met veel empathie brengt ze je tot nieuwe inzichten en begeleidt ze je in het maken van bewuste keuzes. Topcoach!

15-03-2023 – Google Review

LISA B.   ★★★★★

Thema “Sterker Staan”

The journey to improve oneself starts with opening one’s heart. It is not always easy to discover and to accept certain facts. Laure, as my personal coach, made me feel safe and welcomed to open myself up with her. Throughout my journey guided by her, she was the one patiently holding the torch next to me in my rather dark metal labyrinth. Often I answered her questions with first saying ’that’s a good question’ as they brought me more thoughts and self-reflection. At the end of our conversations, I felt I am confident that I can become the better ‘me’ that I wished to be. It empowered me both at work and in my personal life. For this reason, I really am grateful for what Laure have done for me.

04-04-2023

 

© 2024 Lyria . Wordpress . Viva Themes . Privacy Policy .